Zakelijke markt

Zakelijke eindgebruiker

Werkwijze Lounge Exclusive richt zich met haar producten op het buitengewoon genieten, luxe, ontspannen en relaxen. Op deze manier is het stapje naar de horeca en wellness snel gemaakt: om deze reden hebben wij dan ook een concept om de totale inrichting van uw (lounge) meubilair voor u te organiseren. U kunt hierbij o.a. denken aan tafels en stoelen, loungesets, loungebedden en overig meubilair zowel voor binnen als buiten. Uiteraard kunnen wij dit voor ieder soort bedrijf verzorgen.

Meedenken: de sky is the limit Lounge Exclusive kan samen met u als klant de mogelijkheden bekijken m.b.t. uw inrichting van het (lounge) meubilair. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten producten welke weer in verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Zo werken wij b.v. niet alleen met wicker (vlechtwerk) maar b.v. ook met Skaileer welke uw meubilair naast een zeer exclusieve uitstraling ook een degelijk materiaal biedt voor de komende jaren (geschikt voor intensief gebruik).   De mogelijkheden zijn eindeloos!

Produkten: ligbedden ligkussens sierkussens loungesets (buitenleer en wicker) loungebedden (buitenleer en wicker) muziekapparatuur voor buiten parasols buitenhaarden (binnenkort)

Prijzen en voorwaarden Voor de prijs hoeft u het niet te laten: wij werken uitsluitend met directe kanalen bij de producent zelf en dus zonder tussenhandel. Hierdoor zijn wij in staat u een exclusieve inrichting aan te bieden tegen een redelijke prijs. Ook kunnen wij op basis van uw budget de mogelijkheden bekijken om tot een exclusieve inrichting te komen.

Voor meer informatie voor zakelijke eindgebruikers zie veel gestelde vragen

Enthousiast over Lounge Exclusive? Bel dan nu om (geheel vrijblijvend) een afspraak te maken 040 222 1729 of stuur een mailtje              naar info@lounge-exclusive.nl

 

Collecties

  • luxe design ligbedden
  • luxe exclusieve tuinsets
  • luxe grote loungesets
  • nautic leather loungemeubelen
  • Exclusieve Spa's
  • Opruiming